THAIMASSAGE

Traditionell Thaimassage: I den traditionella thaimassage används inga oljor och den som behandlas kläs i löst sittande lätta kläder. Massagen använder sig av akupressur-tryckpunkter och stretching av olika delar av kroppen för att förbättra cirkulationen, lindra smärtor och öka rörligheten. Den förbättrade blodcirkulationen medför att näring förs ut bättre till kroppens celler och toxiner eller slaggprodukter forslas bort bättre. Den processen hjälps ytterligare om du dricker vatten efter massagen. Akupressur-tryckpunkter har varit kända under tusentals år av orientaliska utövare för att stimulera olika organ i kroppen och för att återställa energi och balans. Thaimassagens förmåga att minska spänningar bidrar också till de positiva effekterna mot stress vilket på sikt kan motverka stressrelaterade sjukdomar.Behandlingen utförs på mjukt underlag på golvet.

OLJEMASSAGE

Oljemassage är en avslappnande och mjukare form av massage och föredras därför av många. Akupressurtekniker används och oljan gör att det upplevs mjukt och behagligt. Stimulerandet av akupressurpunkter främjar blodcirkulationen och återställer kroppens energi och balans. Det är även mycket avkopplande och hjälper till att motverka stress genom stimulering av nervsystemet och blodomloppet i hela kroppen. Alla former av massage och faktiskt all form av behaglig mänsklig beröring frigör endorfiner i kroppen som ökar det psykiska och fysiska välbefinnandet.

OLJEMASSAGE MEDITATION

Meditation är en avslappnande och samtidigt behandlande form av massage. Behandlingen passar utmärkt för stressade och trötta kroppar. Här används en avslappnande flödande teknik som ursprungligen kommer australiens urinvånare tillsammans med en ursprungliga thailändska tekniker som reducerar muskelspänningar samtidigt som det är mycket avkopplande och hjälper till att motverka stress och löser upp problemområden.

AROMAMASSAGE

I aromamassage använder man sig utav växternas naturliga aromatiska beståndsdelar, de eteriska oljorna, både på grund utav deras doft och för deras inneboende läkande egenskaper. En aromamassage är ett kraftfullt sätt att ge sin kropp aromaterapi. De eteriska oljorna når in i kroppen genom huden och via lungorna. Detta hjälper musklerna att slappna av och det är även bra för huden och sinnet. Vi kombinerar uppvärmda aromaterapioljor med en mjuk och behaglig massageteknik. En mycket behaglig taktil massage som är avslappnande,avstressande och välgörande. Många massage metoder är effektiva för att minska stress, men i kombination med speciellt utvalda aromatiska oljor så får man ännu bättre effekt. Aromamassage kan användas som förebyggande friskvård men också för att lindra många åkommor. Massagen stimulerar blodcirkulationen i kroppen, ökar tillgången på näringsämnen och ger syre till cellerna.

FOTSPABEHANDLING

Unna dina fötter den ultimata lyxbehandlingen. Behandlingen börjar med ett avkopplande och rengörande fotbad. Därefter klipps och poleras naglar och nagelband, torra hälar skrubbas och filas sedan avslutas behandlingen med en skön avkopplande och välgörande fotmassage.

SPORTMASSAGE

Behandling inriktad mot allt från motionären till elitidrottaren. Behandlingen fokuserar på områden som ofta nyttjas i träningen. Här kan du skräddarsy behandlingen efter dina egna problemområden. Det är en djupare och mer bestämd massagebehandling vi använder olja och akupressurpunkter och thaitekniker som inriktar sig på att hjälpa till att förhindra framtida skador och förbereda kropp och själ för optimal prestanda.

FOTMASSAGE

Fotmassage är inte bara bra för trötta, värkande fötter. Fötterna har mer än 7 000 nervändar från hela kroppen och akupressurpunkter som påverkar varje organ i kroppen. Väl utförd fotmassage utnyttjar den urgamla och ursprungligen kinesiska kunskapen om reflexologi, att olika punkter under fötterna är förbundna med olika organ i kroppen. Fotmassage är dessutom skönt och avkopplande och hjälper till att motverka stress genom stimulering av nervsystemet och blodomloppet i hela kroppen.

NACKE & AXLAR

Det här är det kanske värst utsatta området när vi blir stressade av tidsbrist eller av negativ stress genom oförmåga att tillräckligt påverka våra arbetsuppgifter eller vår situation. Vi erbjuder därför ett kortare massagepass där vi särskilt riktar oss sig på de vanligt förekommande problemområdena i nacke axlar och skuldra.

NACKE/AXLAR/RYGG

Är du stel i nacke axlar rygg som är de värst utsatta området när vi blir stressade av tidsbrist eller av negativ stress eller har ett arbete som är krävande för kroppen. Vi erbjuder därför även ett längre massagepass där vi särskilt riktar oss sig på de förekommande problemområdena i nacke axlar och rygg

PEDIKYR

Behandlingen börjar med ett avkopplande och uppfriskande fotbad. Därefter klipps och poleras naglar och nagelband. Torra hälar skrubbas och filas tills dina fötter är i toppskick.

MANIKYR

Behandlingen inkluderar klippning, filning, polering, rengörning av nagelband och nagelvård och den avslutas med en avslappnande handmassage.